LIVE TEXT | Război în Ucraina. O coloană militară rusă se îndreaptă spre Zaporojie

LIVE TEXT | Război în Ucraina. O coloană militară rusă se îndreaptă spre Zaporojie

UPDATE 05:00 Oraşul Pokrovsk a fost atacat cu rachete ruseşti

Primarul oraşului Pokrovsk, Ruslan Trebuşkin, a anunţat că localitatea a fost bombardată cu mai multe rachete ruseşti. Au fost înregistrate mai multe victime şi răniţi din rândul populaţiei.

„Loviturile cu rachete asupra comunităţii Pokrovsk continuă. Aşa au fost avariate case, iată o maşină spartă. Sunt victime, sunt răniţi în rândul populaţiei civile. Oamenii au rămas fără locuinţe, multe case au fost avariate: ferestre şi uşi sparte, totul a fost împins în interiorul şi în afara caselor”, a spus Ruslan Trebuşkin.

UPDATE 03:00 Au fost identificate toate cele 23 de victime ale atacului de la Viniţa

Guvernatorul Serghei Borzov a anunţat că toate cele 23 de victime ale atactului cu rachete de la Viniţa au fost identificate. În prezent 68 de persoane sunt spitalizate. Serghei Morhunov, primarul din Viniţa, a spus că familiile victimelor şi răniţilor vor primi un ajutor în valoare de 1.700 de dolari şi 850 de dolari.

UPDATE 00:00 O coloană militară rusă se îndreaptă spre Zaporojie

Consilierul primarului din Mariupol a declarat că o mare coloană de vehicule militare ruseşti au fost observate îndreptându-se spre regiunea Zaporojie.

"Observăm în continuare mişcări de echipamente militare (ruseşti) dincolo de Mariupol. Ieri, un mare convoi de circa o sută de unităţi de echipament militar a trecut prin oraş în direcţia regiunii Zaporojie", a transmis pe Telegram Petro Andriuscenko.

Zelenski afirmă că nicio rachetă sau artilerie rusească nu va rupe unitatea ţării

Liderul de la Kiev a declarat în timpul discursului de sâmbătă noapte, adresat poporului ucrainean, că "nicio rachetă sau artilerie rusească nu poate rupe unitatea noastră".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...